Slutat blogga här, vet inte fall jag kommer tillbaks.

Hejsan på er.
Jag har bestämmt mig, skaffat en blogg med Ester och hoppas på en vääääldigt bra genomgång med den och får uppleva mycket mer här på den bloggen.
Här är det typ..., 10 besökare varje dag, och jag tänker wtf? Och sen 3 kommentarer och lite så ;) Bestämde mig nu för att sluta blogga här och börja blogga på WWW.SWEETPAGE.BLOGG.SE tryck där så kommer ni till bloggen. KANSKE kommer tillbaks. Men inte säkert ;) Så vi hörs isåfall!
Men följ med mig och Ester till sweetpage.blogg.se där kommer det bloggning varje dag :D Följ,följ :D
Puss på er... sista inlägget på ett tag nu..

Godmorgon

Första gången man kan säga godmorgon till er? Har under hela sommarlovet vaknat typ kl 11.00 - 11.30 och typ så.. Och nu idag vaknade jag egentligen 07.00 men somnade om. Så jag vaknade 08.00 ;) Men iallafall, igår på kvällen så hade jag precis tänkt släcka mina ögon och bara sova...tills min storebror säger till pappa att döda en äcklig spindel som var på hans rum. Och jag bara as garvade hela tiden :P Bara för att reta Robin lite ;) Nivet, syskonkärlek! Haha men sen så skulle pappa hämta en tidning och slå ihjäl den med. Och sen när vi kom tillbaks så var den borta. Så Robin vågade inte sova i sitt rum, så sa jag bara : Välkommen in till mitt partay rum :D Han bara : Aah... Så sa han : Julia, kan inte du också sova i ditt rum? (Jag sov hos mamma och pappa den natten bara för att mitt rum ser helt lustigt ut, alltså det alltid stökigt :P och jag är allergisk mot damm och så.) Men iallafall, då sa jag.., hm..låt mig tänka.. okej då! Så då sov vi i mitt rum tillsammans och somnade ca 00.45 ;) Haha det var grymt mysigt :)
Men ja, nu ska jag gå.. Och detta är ett tidsinställt inlägg nu. För att idag ska jag vara med Tilda. Och det kommer bli grymt kul. Saknat henne som bara den!
Men puss på er.
 
(Kyrkogård..)

Ester

Helloj!
Vart på stan med mina storebröder ca 1 - 2 timmar idag, sen kom Ester till mig. Och vi badade, installerade om hela våra mobiler. Alltså, vi återställde allting! Alla kontakter, alla bilder allting! :D Jag har däremot laddat upp alla mobil bilder innan jag & Ester fixade det, så har dom kvar! Haha.., så vi älskar våra mobiler, dom är så grymt snabba nu. Det tog typ 10 minuter för dom att ladda klart internet, nu tar det 5 sekunder? Haha :D 
Ester har en liten annan modell på Sony Ericsson än vad jag har. Hon har en Xperia x10 mini pro typ? Och jag har en Xperia x8 ;) Men Esters är bäst, älskar hennes tangentbord ^^ Sen måste jag bara visa en ur gullig bild på Ester. Fy vad söt hon är. Hon tog den bilden i smyg en gång i vintras med min mobil ( när Ester inte hade sin mobil..)
Titta nu :
 
Aww :love: 
En bild på mig som jag gillar...
 
Oups.. haha :P
 
Oj, den var lite cp. Tog den idag och skickade till Ester på sms.
 
Glad chey typ? :D Haha idag med..
 
En bild på mig från imorse.
 
Haha failad!
 
Mycket gammal bild på mig.
 
Midsommar ^^
 
Ester idag, men dunk av Justin Bieber i hörlurarna :D Bara dunka på Ester ;)
 
Fick present av Ester från när hon varit i Danmark & Smögen ;)
 
En plast blomma ^^
 
Tittut..
 
Bild från Cypern :)
 
Dunkar Justin :D
 
Elin & Jag.
 
Ajj ajj kapten!
 
Teas fake glasögon :D
 
Morgonen innan jag åkte till Cypern = Glad chey!
 
Sådana Cupcakes gjorde min storebror i typ våras, gissa om dom var goda? Jaaa :D
 
Min storebror har också gjort den cupcakesen, den ser god ut, men den är äcklig..
 
Storebror och jag påväg till flygplatsen med familjen! 
Haha fjortisar ;)
 
Originalet :

Haha :P
Har en annan storebror med, som sitter brevid mig på andra sidan ;)
 
Haha, glad eller?
 
Cypern bild ^^
 
En as söt kanin :)
 
Oj, det blev rätt mycket bilder i detta inlägget. Men där fick ni :D
Kram.
 

Dagens Outfit

Hade tänkt börja med Dagens Outfit nu igen. Hoppas det är okej? :) 
 
Tröja : Kappahl 
Jeans : Kappahl 
 
Uppsatt hår i en mellan hög toffs.
 
Sen målade jag nyss mina naglar och detta blev resultatet :
 
Vet att det är lite kladdigt utanför men det satt en jätte störig fluga på mina ben ^^ 
Puss :)
 
 
 

Bakning ♥

Hello!

Här är jag igen med ett nytt inlägg på g ;) Glömde nämna att jag bakade idag för jag hade så enormt tråkigt har jag haft i stort sett hela dagen förutom när jag varit med grannen och badat osv. Haha, det var faktist lite roligt, vi badade i ca 1 - 2 timmar. Vilket är rätt länge? ;) 
Bakade iallafall chokladmuffins med lite glasyr och strössel. 
Tog också några bilder som jag hade tänkt att ni skulle få se nu.
Redigerade blev dom inte nu, för picmonkey dampar just nu.
Vet att inte kakon står där..
 
Haha var bara tvungen..
 
Den sista bilden var bara lite failad :)
Men nu ska jag mysa mig ner med familjen och äta en av dom muffinsarna jag gjorde och sen till kvällsmat tar jag mig en macka. Kram på er.
 
 

Nu gäller det...

Nu menar jag allvar, jag bloggar aldrig. Det är så störigt, jag säger ju också hela tiden att jag ska blogga hela tiden.  Men jag måste denna gången mena allvar. Denna är den sista gången jag säger såhär att jag ska blogga nu. Jag har tänkt efter lite och tittat på andra bloggar och insett att man inte måste blogga hela tiden varje timme som jag trott väldigt länge. Men nu säger jag det sista gången, Nu kämpar vi, jag älskar er bloggläsare som tittar bloggen och kommenterar. Ni fattar inte hur mycket jag älskar er! 
Sen har jag kommit på en annan sak att jag kan faktist göra lite tidsinställda inlägg när jag har något och göra om dagarna, så får ni lite uppdatering. Nu sätter vi igång med allt postivtiv i bloggen och bara kööööör! 
Ni hjälper väl till lite va? ;) Aja ska fixa lite smått med bloggen, kommer blogga ett inlägg till innan jag går och lägger mig tror jag. 
Puss på er.
 
Bjuder på en bild från förra året på Kos.

Dunkar bästa musik

WOOOOW!
Dunkar just nu världens bästa musik i mina små hörlurar. Men iallafall, ni vet? Det har ju inte precis varit bra bloggning idag. Men jag var med mina kusiner väldigt tidigt idag och sen har jag nyss kommit hem. Sitter och facebookar lite och svarade nyss på alla kommentarer jag fått medans jag vart borta ^^ 
Vad säger ni om en enklare design? AVSKYR den jag har nu, som jag gjorde igår ^^ Men denna måste vara den sista jag gör nu på ett tag. Ska nog sätta mig med den nu då... 
Ett snabbinlägg nu då..
Puss på er sålänge :*

Dagens Låt!

Hittade nyss världens bästa låt på spotify som jag ville dela med er nu!
Så här kommer den.
 
 
Ni kanske har hört den innan? Jag har hört den på radion och så, men sen har jag aldrig frågat vad den heter, eller listat ut vad den heter. Så nu såg jag det på Spotify. Den är ju verkligen grymt bra!
Hoppas ni gillar & lyssnar på den nu. Kram på er.

Ny design ^^

Hej på er!
Glad tjej här nu. Fick ihop en design som jag blev rätt nöjd med. Den var väl ändå helt okej?
Eller vad säger ni? Den blev ju inte den bästa, men den duger väl? 
Kommer snart skriva ett normalt inlägg detta var lite mer design inlägg ;)
Hörs snart! 
 

Ingen design...

Som ni kanske ser så har jag misslyckats med designen väldigt mycket om man ska säga så..
Så jag ändrade till min gamla som Josefin gjorde för ett tag sen. Men nu kom jag på en ny idé..
Aja, bloggar mer sen. Ska äta nu, och sen blir det blogg - time :D
Kram på er.
En liten failad bild om jag ska vara ärlig...

Klarar det inte.

Nej, allvarligt jag klarar inte av det. Jag måste blogga hela tiden, pepp pepp pepp :D Måste peppas rejält nu, vill ha hög statisk, vill ha många kommentarer :D Nu ger vi gärnet nu bloggar vi för fullt här. Nu händer det grejer, ska göra mig en macka nu, sen ska jag göra ny design och sen blir det massor av bloggning :D
Ses snart igen :) Kan dröja 1-3 timmar tills jag bloggar igen efter all design :P
KRAAAAAAAAAAM!
 
Bjuder på en bild på Justin Bieber sålänge. Hörs!

Bloggen blir sämre & sämre för varje dag.

Känner att bloggen bara blir sämre, statisken sjunker. Fattar inte med mig själv. Har inget bloggförtroende längre :(
Ja jag är ledsen för det. Men jag har bestämt nu att jag kommer tillbaks när skolan har börjat då har jag mycket bättre bloggtider osv... Då kommer ni väl hänga med mig? ;) Jag hoppas att jag kommer blogga mer då och forever. Skolan börjar ju om 1 vecka så ni behöver inte oroa er, 1 vecka :) Stå ut nu :D
Jag kommer snart tillbaks era goa cupcakes. Nej men. xd
Men jag bloggar som sagt när skolan börjar. Då kommer jag också göra ny design och allting allt är fräsht när ni kommer tillbaks!
Puss på er sålänge :* ♥
 
(fin man är..)

Bloggförändring?

På ett sätt känner jag att jag bloggar i onödan. Jag vet ju inte vad ni tycker om min blogg. Men ni vågar inte riktigt komma fram riktigt ännu och slänga in en kommentar. Fast jag ska inte vara kaxig nu. Jag kanske inte precis heller slänger in en kommentar i varje blogg jag tittar. Men jag försöker kommentera. Och sen är det ju alltid roligt och få en kommentar tillbaks. Men nu vet jag inte vad ni tycker som sagt. Men nu skiter vi i det ;)
 
Tänkte ta och fixa lite i bloggen. Header, design lite så. Men tänk om Josefin blir ledsen :( Men jag älskar den designen jag har nu. Men jag menar kanske mer att jag måste verkligen komma igång nu. Liksom "bloggförändring" men detta är nu inte säkert ännu att jag ska göra det. Ska fundera på det ^^ :)
Men sålänge säger jag kram! :)
 
(Skulle ju visa nattlinnet Tuva och jag köpte igår. Så nu kommer det!) 
(sorry för dålig bild kvalité men jag tog med webbkamera) 
Kraaaam!
 

Övernattning med Tuva ^^ :D

Hello mina underbara bloggläsare!
Tänker nog starta en tävling ikväll hade jag tänkt att göra. Förlåt för den dåliga bloggningen men jag har haft fullt upp. Jag var på stan med Tuva igår och tittade på Sean Banan kl 12.00 på dagen sen gick vi runt lite på stan och tittade lite i massa affärer. Och det blev lite shopping, inte så jätte mycket. Tuva och jag köpte likadana nattlinnen! Sen köpte jag inget mer inte Tuva heller, eller jo godis då men aja.  Sen åt vi lunch med hennes familj på Thai Silk! Usch vad det var gott alltså! :love: Jag dör snart, vill äta där om och om igen. Det var verkligen super gott! Åt fritterad kyckling med ris ^^ Det måste ni alltså pröva. 
Sen gick vi runt på stan ännu mer efter det och träffade några klasskompisar på stan som vi inte var berädda på. Vi träffade två killar så det kanske inte var precis något att prata om, så vi gick bara förbi dom. Haha ^^ 
Sen är vi satt i bilen påväg hem så frågade Tuva fall vi kunde sova över, och då frågade jag mamma och det var helt okej. Så då packade vi lite och sen stack vi hem till Tuva och tittade på film och åt godis och hade det allmänt mysigt! 
Så det var min dag igår. Kan också visa nattlinnet sen lite senare, om ni vill!
Har tyvärr inte så jätte mycket bilder att bjuda på just nu. Men ska nog ta och fota lite senare idag ;)
Men kan visa en bild iallafall, hoppas ni nöjer er med det sålänge.
 
 
 

Hur dum är jag?

Säger att jag hela tiden ska blogga så jävla ofta? Men nehe, det blir 1 gång var tredje dag. Ååh, jag blir så arg på mig själv. Men hoppas det inte gör något för er, eller klart det gör. Men jag gör det bästa, och nu på sommarlovet sitter det ju också fint och blogga..? Nej, men jag gör det bästa iallafall! Eller nu ska jag ärligt försöka. Jag måste skärpa mig, tittar på massor av andra bloggar och dom bloggar hela tiden. Förutom jag? :(
Och förlåt, men fotade inte så mycket picknicken igår :( Men det var mest Ester som fotade med sin systemis. Då var ju jag & Tilda modeller. Haha men det var iallafall super mysigt och kul. Sen har jag varit hos farmor och farfar idag. Och då var jag och farmor på resturang. ( Farfar var trött och hade ont i sin rygg så han hade kanske inte så stor lust att följa med då. ) Men då blev det snitzhel och pommes och citron, och jag älskar det :) Det var super gott, åt mer än farmor :D
Sitter och svarar på lite kommentarer och snart måste jag gå och lägga mig är riktigt trött. Åkte ju till farmor och farfar kl 09.00 idag? Sjukt trött nu alltså...
Juste, shoppade också lite med farmor och detta blev resutltatet :
 
Väldigt nöjd! Jag har alltid velat ha en så kallad " Pippi - Tröja " :)
In my life :D
 

Picnik ^^

Idag hade jag, Ester & Tilda tänkt gå på picnik. Då ska vi mötas vid en skola och sen gå till en skog och ha picnik och fota :D Det kommer blir super roligt!
Så kommer lägga upp en bildbomb när jag kommer hem. Måste cykla om 15 minuter ca.
Sitter inte vid min dator just nu så kan tyvärr inte bjuda på någon bild.
Men denna är grymt mycket snabbare ^^
Men ja nu ska jag gå och göra mig klar för picniken :)
Kram.

Dagens Låt!

Detta blir dagens låt eftersom har så sjukt mycket intresse ibland för Molly Sandén. Hon är grymt bra på vissa låtar men vissa är jag trött på. Men visst, hon gör väldigt fina och bra låtar! En som jag älskar just denna perioden är en låt som hter "Uncained". 
 
 
 
LYSSNA LYSSNA LYSSNA! 
Den är jätte bra. Den påminer mig lite om kärlek faktist. Sen får man lite dansrörelser i sig. Jag brukar dansa lite när jag hör denna :D
Men jag lovar, den är verkligen super bra. 
Sen kan ni gärna kommentera och säga vad ni tycker om låten.
Puss på er, ska hjälpa mamma med en sak nu.
 

Tack för alla fina kommentarer!

Sorry!
Förlåt för att jag har bloggat super dåligt. Men jag måste ta och lugna ner mig lite nu. Måste tänka lite på mig själv ibland också. Måste tänka på vad jag gör och säger ibland. Men nu ska det ta och ändras, nu ska det bloggas ofta här. Hade tänkt gå in i duschen nu, en kall lång dusch. Och tack för alla kommentarer jag fått medans jag tagit en liten bloggpaus. 
Blir verkligen super glad när man inte vart inne på blogg.se på ett tag och så ser jag er kommenterat! :D Gud så glad jag blir då. 
 
Vad vill ni att jag ska förbättra mig på? 
t.ex.
Dagens outfit
Lägga upp mer bilder på dig själv
Lägga upp mer bilder över huvud taget
Redigera mer bilder
 
Eller något annat ni bara kommer upp i huvudet som inte finns på bloggen.
Ni bestämmer :) Så ska jag försöka förbättra mig på det.
puss!
vet att ni sett den bilden innan...förlåt mig :(
Men hoppas det var okej för denna gången :)
 

Dålig uppdate idag med :(

Okej, jag är verkligen sämst på att uppdatera bloggen! Ändå har jag suttit grymt mycket vid datorn idag med ^^ :S
Men Tilda har ju vart här vettni ;) Det blir alltid sitta vid datorn för oss då :love: Ni vet ju vad jag gjort idag, varit med Tilda ;) Sen har jag inte gjort mycket mer. 
Juste jag har tänkt på en grej. Min storebror fyller snart år, och då hade jag tänkt ge honom ett IPhone 4S skal till honom som man designar själv. Och då hade jag tänkt ta en bild på mig och han, tror ni det blir bra? :) Jag kan visa er senare, men just nu har jag inte fliken öppen. Så jag ville bara fråga er fall ni hade någon bra sida där man kan göra eget skal? Isåfall kan ni ju bara slänga in en kommentar. 
Ja, puss!
 
 

Tilda ^^ ♥

HAHA, såg att Tilda hade skrivit ett inlägg :P Haha, tack Tilda, du hjälpte mig lite med uppdateringen ♥
Som sagt, love you ♥ :) 
Men iallafall, Tilda och jag var nyss på macken och köpte lite godis igen. Denna gången hade hon inte pengar med sig eftersom hon hade glömt det. Men det gör inget för jag hade redan 5 kr ;) Haha :D
Men iallafall snart ska vi bada som vi gör varje dag vi är ;) Det spelar ingen roll vilket väder det är!
Haha, Tilda försökte göra en fläta i mitt hår, men hon orkade inte mer ^^ :)
Puss.
 
Vet att ni har sett den bilden innan men jag orkar inte redigera mer just nu. Men kanske senare när jag är ensam för det tar sin tid och redigera bilder ^^

Tildaaaa här! 8)

Hejsan :D Jag fick blogga här bara ett ända litet inlägg! 
Sa jag litet? Jag enar STORT!

Just nu är jag med Julia  hon sitter och smsar och jag bloggar! :P
Goddi va? :)
Aa för mig är de det! :D
Jaja.
Jag hoppas vi ska äta nånting sen?
Jag är väldigt hungrig iaf! O.o
Jaja! Nu ska Julia och jag riva huset och ha fest! Vi ses sen! ;)

Tack Josefin!

Tack så jätte mycket Josefin för att du gjorde en design till mig. Jag behövde verkligen din hjälp. Tack så jätte mycket.
En bild på Josefin som jag tycker är super duper fin och hon är verkligen super snäll irl (vi är bästisar irl) ;)
 
Titta vad söt hon är! :love:
Hennes blogg heter jossespage.blogg.se eller kan ni bara trycka på bilden för att komma till hennes blogg.
 
Puss!

Dålig bloggning men mer design!

Förlåt mig :( Har inte bloggat på en dag, men jag har suttit med designen idag typ ca 5 timmar om man räknar ihop hela tiden. Och det har varit sjukt jobbigt! Men jag hoppas ni förstår att jag inte kan blogga varje dag. Men det ska jag ju egentligen göra. Men nu känner jag mig att jag har en fin design, och ett bra blogghumör! :)
Så nu sätter vi igång :D Nu kör vi hjärnet och bloggar varje timme, (ska försöka...) men det är bara om jag har bra statisk, annars blir det ju inte roligt att skriva inlägg i onödan. Men jag ska försöka blogga så ofta jag kan! Jag lovar.   Jag ska kämpa med att samla pengar inför en systemkamera + att min storebror också vill ha ett stativ och göra outfitar och så med hans lilla kamera. Han har INTE en systemkamera, en hans kamera är väldigt bra kan jag säga. Och ja, jag kan väl kanske låna den någon gång ibland eftersom jag inte har en egen själv. Har ju tappat bort min. :( 

Iallafall, idag har jag mest suttit vid datorn med designen och lite så. Och sen har jag vart på Ikea, och tittat på tyg till min skrivbordsstol. Och det blev ett beslut, gröna ränder och vit bakgrund. Och det blev super fint! Vi har ju lämnat mitt skrivbord och min skrivbordsstol på lackering och lite så. Och vi hade fått beslut att det kommer vara klart imorgon. Så jag tror att vi kanske ska hämta det imorgon. Och det kommer bli så mycket finare än det jag har nu. 
Pappa har lagt upp mitt gamla skrivbord på blocket för 350 :- för att det är så fult och fläckigt. Och då ska jag få 50 lappen :D Haha, super glad. Men dom pengarna ska jag ju försöka samla till en systemkamera, men behöver lite mer cash fall jag ska köpa en systemkamera. Så ni får räkna med att efter jul kommer jag köpa systemkamaeran eller på julafton jag vet inte :S 
Men nu har ni fått lite uppdatering, så vi hörs senare eller imorgon. 
Puss.
 
 
 

Shopping :D

Idag åkte mamma och jag till stan och shoppade lite grann. Och det var ju rea lite överallt så då passade jag på :) Jag hade också tänkt visa er vad jag köpte idag. Och sen kom jag på att jag har glömt visa shoppingen från Göteborg. Men det ska jag ta och göra nu. 
Det jag shoppade i Göteborg :

Idag shopping :
 
H&M både linnerna kostade 99:- ;)
 
PUSS!
 

Piggelin

Tjena :)
Gjorde ett inlägg ca 15-16.00 men då hade visst inte mitt inlägg publicerats. Så nu skriver jag det där inlägget typ :P Det blev inget att vara med Tuva idag. Men hoppas på imorgon eller någon annan dag ;) Men iallafall, imorgon är det fredag. Och det betyder nya tag och en ny dag! Riktigt gutt med lite helg igen :D Haha, min storebror och tre av hans tjej kompisar dom tältar nämnligen väldigt nära mitt hus. Vi har liksom en äng där mellan macken och mitt hus, och på den ägen tältar dom på. Och pappa och jag pratade om att göra massa läskiga ljud och så ska vi ta på oss halloween ( ohh, nej glömt hur det stavas :O) maskar på oss. (Min storebror är jätte rädd för sånt och även hans kompisar också) ;) Så detta kommer bli mycket spännande! 
Pappa och jag ska typ prata som fullgubbar eller något sånt. Hahah, längtar redan efter deras små småäckliga läskiga ansikten :D 
Juste, tog också ut mina flätor jag har haft sen Cypern i håret. Men jag har fem stycken kvar av flätorna som jag kanske tar ut när skolan börjar eller något sånt ;) 
Såhär såg jag ut först :
 
 
 
 
NU :
 
 
Super nöjd blev jag. Men fick lite idén av Tuva :)
 
Nu blir det scary movie :D (Robin och hans kompisar :D)
Bloggar mer imorgon!
Puss.

Torsdag

Idag är det Torsdag, en helt ny dag, och nya tag. Idag hade Tuva & jag pratat om att vara. Men hon svarar inte på mina sms eller när jag ringer. Så jag vet inte hur det blir med det. Men hon brukar alltid ringa lite senare ca 13.00 eller något sånt ;) Så  jag tror hon snart kommer ringa. Iallafall, nyss var jag och badade i grannens pool. Det var skönt, men lite kallt. Idag var det 25 grader, men det var ändå kallt. Men nu ska jag bära mig bort till en solstol och chilla ;) 
kram!
 

Lång & skön dusch

Tänkte berätta lite om vad vi gjorde i Borgholm. Först åkte vi till Borgholm (vilket ni fattade?) och sen tog vi oss varsin glass, jag tog en Dumle Snacks och pappa med, och mamma tog en Snickers glass. Sen så gick vi in i några butiker och tittade lite. Fast det var verkligen inget jag ville ha på så sätt. Och sen så gick vi in på PizzaPlaneten och beställte en pizza typ till mamma & pappa, och till mig en gyros rulle. Och idag var jag så hungrig så jag åt nästan upp en hel! Heheh, sen så fikade vi med lite citron bubbelvatten och lite kex. Sen så lyssnade vi lite på musiken. Men man kan ju inte säga att vi hörde speciellt mycket ;) Så vi hann tyvärr inte höra Melissa Horn, vi hörde bara den första som sjöng. Och jag kommer inte ihåg vad han hette ;) Sen så åkte vi hem och nu så sitter jag och gör detta inlägget. Och hade tänkt uppfriska mig lite med en lång och skön dusch nu. Ska också ta ut mina flätor imorgon tror jag. Och då kommer mitt hår se ut som en smörbunke, jag vet ;) Så nu säger jag mitt sista ord, hejdå! 
 
 

Borgholm

Ikväll ska min mamma & pappa och jag till Borgholm och sitta utanför slottsringen eller vad det hette och så ska vi sitta där och äta och mysa. Och så ska vi lyssna på musik, det är typ Melissa Horn & någon mer som sjunger. Och då hade vi tänkt sitta utanför och lyssna och äta middag. Och det kommer bli riktigt mysigt :) Så då vet ni vart jag tar vägen eftersom jag inte kommer blogga förräns imorgon tror jag ;) Så vi hörs ^^ Ha en super mysig dag/kväll/natt ♥ 
Kramar!
 

Bloggar väldigt sent ♥

Förlåt fall jag ibland "råkar" glömma bort bloggen ett tag på morgonen! Super ledsen. Men jag vaknade ca 10.15 idag, och mamma hade gjort god frukost till mig och så satte vi oss i uterummet och åt frukosten. Sen gjorde jag mig i ordning och sen satte jag mig vid dator och facebookade lite och lite så. Sen kom Leo (min granne) och frågade fall vi skulle gunga hemma hos mig, och då gjorde vi det i ca 5 minuter. Sen frågade han fall jag ville bada i deras pool, och då gjorde vi det. Och det var 24 grader i deras pool, det låter väldigt varmt men det var ganska kallt! Men jag badade såklart iallafall :) Och det var super skönt! Så "lekte" jag lite med alla mina söta grannar. Love, Leo & Leia. Sen gick jag hem och skulle äta, då åt vi något gott :) Kommer faktist inte ihåg vad det heter. Heheh... Juste innan jag åt skulle jag bara titta fall jag fått några kommentarer. Och gissa?
 
Tack så jätte mycket :D Och sen så loggade jag in igen på blogg.se efter maten så hade jag fått 1 kommentar till! Och jag älskar det! Det är super roligt att ni vågar ta er fram och slänga in en 
 
Bjussar på denna bilden
 
Nu hade jag tänkt gå ut i solen lite ;) 
Hörs! 
 
 

RSS 2.0