Tilda ♥

Jag vet att detta låter konstigt kanske... 
Men vill säga en sak till Tilda! :)
 
Jag älskar dig. ♥ Du vet inte hur mycket. Jag blir som värsta solen när du ringer till mig eller smsar mig ♥
Du betyder sjukt mycket för mig. Och kommer alltid att göra! Detta har jag nog sagt miljoner gånger. Men denna gången, kan jag inte beskriva alltihopa med tre ord. Dom är små, men för mig är tre ord stora som bara den när det gäller att beskriva dig för bara tre ord ♥
 
puss på dig! ♥
 
(bara för att jag skrev detta till Tilda behöver inte alla mina irl kompisar komma och säga typ, betyder inte jag något för dig? typ så. Jag gillar er alla ♥)
 
kram! ♥
 
Super söt bild på Tilda :* ♥
 
 
 

Bästa Tilda

Morning! 
Haha eller inte precis morgon nu men aja! Jag vaknade ca 10.00, och då ringde Tilda och frågade fall vi kunde va. Och det gick ju. Och nu sitter vi vid våra datorer igen och äter godis. Och så snart som möjligt ska vi väl ta ett dopp i min pool! Och det kommer bli kallt och så men säg inget till Tilda :D
Okej nu ska jag byta om puss på er!
Nu laggar min dator så jätte mycket. Så bilden får ni vänta lite ¨på!
 
 
 

Dip Dye Naglar :D

"Försökte" nyss göra dip dye naglar! Men det gick inte så jätte bra om jag ska säga så. Haha :P
Det blev super failat! Men iallafall, kom på nyss att jag bytte design igen. Den jag gjorde i morse..., 1. Den var super ful om man verkligen tänker efter och tittar på den, 2. Stilmallen blev helt cp. 
Men nu har jag bytt till den gamla igen. Och det känns riktigt bra! Nu hade jag tänkt bära mig till uterummet och sätta mig och titta på film med familjen och äta popcorn. Gjorde nämnligen det för typ 1 timme sen, men då har jag bara spelat det så kallade spelet moviestarplanet. Blev nyss vip. Men nu pratar vi inte mer om det. 
Men ska nog lägga mig rätt tidigt ikväll. Eller tidigt och tidigt vet jag inte. Kan bli ca 00.00? Då la jag mig igår.
Men nu måste jag ta och ändra på sov tiderna :) För snart börjar skolan :D 
Längtar faktist om jag ska vara ärlig. Saknar alla mina kompisar så sjukt mycket, jag har liksom nästan "glömt" hur dom ser ut och hur dom är i personligheten. Haha, men det får jag snart veta om drygt 22 dagar tror jag? 
Okej nu ska jag gå!
puss.
orkar inte redigera denna bilden, klockan är ju rätt sent just nu.
 
Bjuder på den bilden innan vi åkte till Göteborg ^^ 

Dopp I Poolen Gör Allt!

Ett dopp i poolen kan faktist göra väldigt mycket, när man har huvudvärk som jag lite hade ^^ Men den gick faktist över när jag badade :) Så när jag kom hem från Tea så slängde jag mig i poolen :P Och det var super skönt. Så nu sitter jag i pyjamas och ska snart äta kebab. Hemma gjord kebab ^^ Det ska bli riktigt gott en sån här härlig dag! Men nu går vi över till det Tea & jag gjort :D Först när jag kom så körde vi femman, och jag tror jag skrev typ Rita, gå ut, äta glass eller godis (hehe..xd) göra en danstidning, bada. Och det Tea skrev kommer jag inte ihåg. Men det blev iallafall att vi gjorde en danstidning. Och det gick faktist super bra! Vi klippte ut massa modeller i massa modetidningar, och lite mat och hår & vilken klädstil man kan ha på en danstävling och en vanlig "träning dans". 
Men nu ska jag ta och bära mig till bordet och äta god mat :)
puss.
(ful bild på mig)... 
Redigerad i Picmonkey.
 

Rubriiiiiiiiiik...?

Vet aldrig vad mina rubriker ska heta! Så denna gången blev det något litet failat. 
Men iallafall, jag vaknade ca 08.00 och satte mig och åt frukost och sen satte jag på datorn och satte igång med en ny design! Och det väl sådär ;) Den kanske inte blev den finaste, men den blev helt okej tyckte jag :P Ska fixa en bakgrund snart, och så får vi se fall den blir finare! Snart ska jag till Tea om ca 30 minuter. Och vi ska väl typ bada, ha super kul, vara ute sen vet jag inte mer eller jag kommer inte på mer. Men det kommer iallafall bli super roligt! 
Sitter ute just och försöker koppla av lite. Min granne kom 09.30 idag, vilket är väldigt tidigt för mig. Om jag inte hade ställt alarm så hade jag vaknat kanske klockan 10.00? :O Så jag vart ju rätt trött, så vi gjorde väl inte speciellt mycket egentligen. Vi bara satt helt lugna :P Men nu ska jag nog ta och fixa den där bakgrunden innan jag sticker till Tea. 
Puss på er! :)
 
Btw; ska nog börja redigera mina bilder jag ska lägga upp på bloggen, det blir mycket finare! :) Redigerar bilderna i picmonkey! Fanny redigerar sina bilder där, och det blir så grymt fint, men sen när jag gör det blir det pajas :P 
Jag hoppas verkligen att det inte gör något Fanny att jag redigerar i samma program som dig :O
Isåfall kan jag sluta med det och hitta ett annat ;)
Denna bilden är inte alls fin på mig, jag tog bara en bild från Liseberg som jag tog.
Förlåt mig för att det inte blir någon bild i detta inlägget. Men min dator segar ur just nu ;)
Men jag lägger upp bilder senare :) 
puss.
 
 
 
 
 

Fixat och klart! :D

NU äntligen! Så slängde jag bara ihop en design! :) Men jag har bestämmt mig för att vakna hyffsat tidigt imorgon typ kl 08.00 kanske? 
Och göra en riktigt nice design i något annat program känner jag :)
 
Tänkte berätta lite om min dag idag.
Idag har jag mest chillat med bästa kompisen Tea. Vi har väl mest haft lite tjej tid tillsammans. Vi har gått och köpt lite godis hehe... Sen har var vi till 21.30 och så sminkade vi oss, åt godis, hade gurkor på ögonen & badat alltså har vi haft allmänt roligt ;)
Imorgon ska hon kanske komma till mig eller så ska vi vara hemma hos henne. Men kanske bloggar från mobilen då :D
Nu ska jag lägga mig under mitt täcke och bara sova så gott så! :P
 
Pussokram!
 
 
Känner ni igen denna lilla skiten? BALDER :P

Taskig jag är :(

Nej vad taskig jag är och bara överlämnar er helt ensamma här.
Det ångrar jag grymt mycket! Och detta är ju inte precis första gången jag sagt det.
Förlåt mig. Det har inte blivit så mycket sitta vid datorn tid just nu under sommarlovet. Så jag har ju inte tänkt på att blogga speciellt mycket. Men jag får så grymt mycket inspiration av www.sskyttefanny.blogg.se
Den bloggen är super bra! Så jag tipsar den super mycket! :) Nu är det inte så att jag tänker härma henne eller något sånt, jag får bara lite vanlig inspiration av henne.
Men nu ska jag iallafall börja blogga på ett bättre sätt och lite så.
En blogg jag verkligen tipsar om är Fanny's blogg!
Och Malva (mkdn.blogg.se)
Hon är också en super snäll person och super söt!
 
Juste skulle ju lägga upp massor av bilder från Liseberg. Men gör det imorgon istället för nu är klockan kanske lite sent!
Men en bild från Liseberg kan ni ju få se :)
 
Där spelar dom ju in "Lotta på Liseberg!" det var lite coolt och sitta där :)
Puss på er, ska fixa lite med bloggen nu!
 
puss.

Liten ^^

Designen blev väldigt liten, men det är för att mitt program jag gör mina headers laggade så mycket så jag fick ta en bild med datorn. 
Men så fort jag kan så ska jag fixa så att den blir större!
Hoppas ni har haft en super bra lördag! Jag har väl haft det sådär ;)
Jag har ju inte gjort så speciellt mycket, jag har väl mest suttit vid datorn, varit med grannen och badat och lite sånt ;) Så det har inte hänt speciellt mycket idag. Men imorgon hade jag tänkt fråga Tea fall vi ska vara. Det behövs ju snart, vi måste verkligen prata ut. Vår dans börjar snart, den måste vi prata om, hon har också varit på resa och jag med, så vi har väldigt mycket och prata om. Så ska nog höra av mig :)
Nu har pappa grillat, och vi ska äta kött & potatis, gud så gott! :D
Älskar er, puss på er! 
 
Balder då, fast åkte inte den :o

Liten ^^

Designen blev väldigt liten, men det är för att mitt program jag gör mina headers laggade så mycket så jag fick ta en bild med datorn. 
Men så fort jag kan så ska jag fixa så att den blir större!
Hoppas ni har haft en super bra lördag! Jag har väl haft det sådär ;)
Jag har ju inte gjort så speciellt mycket, jag har väl mest suttit vid datorn, varit med grannen och badat och lite sånt ;) Så det har inte hänt speciellt mycket idag. Men imorgon hade jag tänkt fråga Tea fall vi ska vara. Det behövs ju snart, vi måste verkligen prata ut. Vår dans börjar snart, den måste vi prata om, hon har också varit på resa och jag med, så vi har väldigt mycket och prata om. Så ska nog höra av mig :)
Nu har pappa grillat, och vi ska äta kött & potatis, gud så gott! :D
Älskar er, puss på er! 
 
Balder då, fast åkte inte den :o

Designen ser hemsk ut för tillfället ^^

Eller, har ju inte ens design om man ska säga så? ;) haha ^^
Men iallafall, ska sätta mig och hålla på med en design! Och denna gången, ska ni inte bli besvikna!
Jag ska göra det bästa jag kan :D
Puss på er!
 
Liseberg :* Saaaaaknar ^^

Hemma again :(

NEJJJ!
Ville ju stanna i göteborg, men det fanns inte hotell eller lägenheter att hyra/boka längre fram än så. Typ ALLT vart fullbokat. 
Men iallafall, jag åkte hem i natt, och kom hem ca 05.00 på morgonen. 
Är super trött, så idag blir det nog bara att vila...
Som sagt gick ju mamma & jag och Robin på Liseberg igår, och har massa bilder när vi var på liseberg, och i lägenheten och lite så ;) 
Så dom ska jag visa lite senare ^^ Shoppade också lite bland annat. Men bara två plagg, men det var grymt snygga & billiga. 
Men nu ska jag nog gå, det känns som jag har feber ^^ :(
Så inte så sugen på att sitta vid datorn men puss på er.
 

Instagram / Göteborg

Hejsan hejsan... Just nu sitter jag i lägenheten och tittar Tv med familjen och vara chillar. Ska snart sova och lite så. Juste, följ mig gärna via instagram heter lindabloma där . Failat namn... XD Skaffade också internet här i Göteborg. Massvis med bilder kommer ni få se när vi kommer hem (: Puss på er. :*

Uppdatering

Hej!
Tänkte ta och uppdatera er lite till. Vi ska snart åka, fast jag har inte packat bara lite underkläder och lite strumpor och så.
Har inte hittat min kamera ännu, letat för fullt. Men inte hittat, jag får låna brorsans ;)
 
Ska ta ner tvätten nu, puss guys!
 

Packning, packning

Ååh, det är så tråkigt att packa. Avskyr det!
Kan inte mamma göra det istället åt mig? :o
MÅSTE TITTA PÅ SYSTEMKAMEROR INNAN VI ÅKER :O
DET ÄR SUPER DUPER VIKTIGT! xd nej men om jag hittar en säljare i göteborg så hade det ju suttit fint.
 
Någon som har en sådan kamera som följer/tittar min blogg? 
Isåfall har jag frågor :
Är den bra?
Vad är det bästa med den?
Vad är det sämsta med den?
 
Puss på er.

Tillbaks!

Saknar er som f*n! 

Saknat er som bara den, har haft så jäwla komplicerat just denna perioden med bloggar. Jag har startat massvis med msp bloggar, och så har jag en irl blogg och sköta om också.
Men ja, nu hade jag tänkt avsluta alla msp bloggar, och blogga här igen ;)
Det är ju det bästa som finns.
Idag har jag legat vid straden med mamma & pappa, det var skönt och så. Men jag längtade hem + att det var massvis med bi:n som flög och surrade runt omkring mig.
Dom var så sjukt ströriga! Men sen åkte vi till farmor och farfar och hämtade en väska som gick på ström typ, och en säng madrass typ :) Vi ska nämnligen till Göteborg imorgon, gå på liseberg & shoppa och lite så ;)
Det ska bli grymt kul, & även skönt att komma iväg. Så imorgon ska jag bara packa, vi ska bara vara där 1 natt. Det är ju nämnligen så att Bruce (någonting i efternamnet som jag inte kommer ihåg?) ska spela i göteborg i ullevi ( stavning?) och då hade Hampus & pappa tänkt på den konserten. Så då vet jag inte riktigt vad vi ska göra, tänker absolut inte åka mycket karuseller, jag blir bara illamående och så. Så vi ska bara gå där och ha super mysigt och så :)
 

 
Haha juste, måste berätta en rätt så rolig grej! 
Mamma brukar alltid gömma godis påsen som blivit över under helgerna. Och hon brukar gömma dom i sin garderob... (bra gömställe?) haha x) 
Men iallafall, så hittade hon en godis påse som hon helt glömt bort att berätta. Så det fick jag veta för typ 2 timmar sen, så nu har vi godiset i en liten skål. Och det är verkligen inget fel på det godiset. Men jag har typ inte ätit någonting, jag gillar typ inget i den påsen x(
 

Jag tror att jag kommer komma hem med rätt mycket shopping från göteborg. Så jag kommer visa allt jag shoppat när jag kommit hem.
T.ex. denna tröjan köpte jag i karlskrona typ förra veckan ;) 
Super skön och finns på H&M för 99:-
 
 
Puss på er! Bloggar mer imorgon :D
 


BYTER BLOGG

Denna bloggen känns på något sätt "barnslig" har gått och fotat som en dåré osv...
 
Följ med mig till : www.juliasfotoland.blogg.se
 
Jag funderar också på att köpa en systemkamera, så på den bloggen är det seriösa bilder.
 
Men ni följer väl med mig till juliasfotoland.blogg.se? ;)
Chao...

Gäster

Yah, har gäster just nu. Eller ja, en av mammas kompisar. Hon är super snäll och så! 
Och ett stort tack till statisken :D
Men aa, idag har jag plockat jordgubbar, tror det ca 13 liter vi plockade.
Men aa, har också varit med Thea. Och det var super kul, vi badade mest ;)
Nu har jag ju besök, och ska snart äta något "hemligt", ett recept han har fått av våra grannar ;)
Nu ska jag dra, och spela msp och facebooka lite :)
 
Pussokram!
 
 

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR HOS SAANDRAPHOTO.WEBBLOGG.SE

Som sagt, jag är med och tävlar hos saandraphoto.webblogg.se
 
En fototävling, ja :D
 
Här är min bild jag tävlar med ;)
 
Hoppas det går bra med en bild från Cypern som jag tog för ca 2 veckor sen ;)
 
Jag tror att Sandra vill att ni också ska vara med och ta av hennes ca 350 läsare!
 
 
 

Nej nej nejjjj!

Nej :(
Jag glömde tyvärr kameran till "Karlskrona". Dessutom hade batteriet tagit slut :(
Men aa, juste :D 
Jag träffade ("såg") Alexander Nilsson ;) Ni vet, han som är med i Kniven Mot Strupen ;) Det var super coolt, jag tog en mobil bild men ja, man såg honom inte speciellt bra!
Men jag menar, ska man gå fram till honom och säga jag vill ta ett foto på dig eller med dig?!
Okej, jag skulle gått fram så till en kändis eller så, men jag menar, han är med i Tv ( vilket kändisar också är ) han har ett mat program! Men ja, jag ångrar nästan lite att jag inte gjorde det.
Vi tog en mjukglass efter det, och jag fick hem en super snygg tröja jag har på mig nu. Men tog en bild på den innan jag satte på mig den ;)
 
Dålig bild kvalité jag vet, men batteriet var super nära på att ta slut, så ni få nöja er med det! ;)
 
Pussarna!
 

Godmorgon :)

Godmorgon på er! 
Idag ska jag åka en timme bort här i från. Hehe, jag vet att man inte fattar riktigt den meningen ♥
Men iallafall, jag satt och åt frukost och så kommer grannen igen och frågar fall vi ska bada i min pool!
Och ja, det gjorde vi då :)
Men det var iskallt :D Det ska bli super skönt och komma iväg idag! 
Jag kommer självklart ta med mig kameran! Jag tror vi ska bl.a. shoppa, äta glass osv.. ♥
Det kommer iallafall bli super kul, och jag kommer hem sent på kvällen typ :)
Jaa, bilder kommer senare!
Jag kommer berätta vart jag ska när jag kommer hem! :)
 
Men aa, nu ska jag gå!
 
Pussarna!
 
Min pool :) ( den är större tänktebara ta en bild på vågorna :) )

Hello ♥

Hello 
Kom nyss hem från grannarna. Vi bl.a tittade på igelkottar (ungar) ♥ Super söta, men jag har forbi för igelkottar egentligen. Pappa tog några bilder på igelkottarna..., så om ni vill så kan jag visa dom!
 
Jag & min granne (han är inte gammal ), badade i min pool idag!
Lite lustigt faktist, i min pool är det typ 17-19 grader, och hans swimingpool är det 25 grader? Och han vill inte bada 
i den :O Haha 
Han kommer snart till mig igen efter jag ätit, och då ska vi bada igen! :) 
Jag har mina simglasögon och cyklop och är en haj som jagar han :D 
Han blir jätte rädd, så han halkar ibland! Men det är bara super gulligt, och han börjar inte gråta. Utan han skrattar :)
Han är också super söt ♥ Eller det är hans syskon med såklart! :)
Men aa, nu ska jag gå och äta grillat!
 
Visar pool bilder senare! :D 
 
Pussarna!
Fotograf : Julia Lindblom

Collage ♥

 
Väcker goda minnen ♥ :)

FIXAR

Fixar allt nytt!
Känner för en uppfräschning nu på bloggen, denna dagen har jag ändå inget för mig. Men håller däremot på att bli förskyld! 
Har verkligen ingen lust att vara med någon just nu eller senare :(
Men aa, iallafall!
 
Jag håller på med ny design och ska fixa mycket mer grejor nu!
 
Pussarna! 
 

Fotografering

Hittade tyvärr inte min kamera, den är borta ;(
Men jag behöver ändå inte den :P
Men det blev inget plocka jordgubbar, för precis när vi var påväg så börjar det spö regna! Sånt blir man ju så himla trött på!
 
Men jag har ju familjens kamera med, fast det är typ bara jag och pappa som fotar med den men ändå! ;)
 
Bilderna sen idag ;
 
Den bilden blev så grymt dålig, kvalitén alltså :O
Men jag satt i bilen då så det kan ju varit därför? :)
 
Men nu ska jag ta nya bilder, och sen göra en ny design!
 
Pussarna! 
 

Näe, nu ska jag skärpa mig!

Nu ska jag allvarligt talat skärpa mig, uppdatering har inte alls varit bra. Jag skiter faktist i msp bloggen. Denna bloggen..., det är den jag lever för!
Jag ska nog börja med min EGNA kamera nu... Men det dåliga med den är att den tar dåliga bilder när man ser det på skärmen, och sen laddar man upp dom på datorn, då blir odm 10x gånger så bättre!
Jaja! 
Jag ska nog ut & fota nu!
Och akta er.., det kommer bombas med inlägg nu fram över, och jag ska få månads peng nu med, och då blir det samling till en systemkamera och räkna med att den systemkameran kommer jag få efter jul eller på julafton!
Ångrar lite att jag fyllde år så tidigt på året, annars tycker jag liksom bara det är bra! Men nu vill jag fylla år typ nästa vecka, för då hade jag kunnat önska mig en systemkamera! 
Men jaja..., nu ska jag ut och fota lite och så ska jag leta reda på kameran först kanske? :)
Och så ska jag och min familj plocka jordgubbar idag med. Vi hade tänkt göra det typ förra veckan, men det blev så super dåligt väder så vi gör det idag!
Men idag är det liksom inte stor sol, utan det är stora moln och det har regnat osv!
Men nu ska jag fota lite, resultat kommer senare! ;)
 
Pussarna!
 
Min dator ;) ^^

Coola Cheyer :D

 
Som sagt coola cheyer :D

Helluh!

Hejsan!
Idag kommer Tilda till mig kl 17.00. Och då ska hon stanna till 21.30.
Det kommer bli super roligt, vi kommer bl.a. äta snacks, bada, sitta vid datorn osv...! ♥

Pussiluss!

Farmor & Farfar!

Nu ska jag och min familj snart ( om 30 minuter ) åka till min farmor & farfar!
Det ska bli super roligt, har inte träffat dom sen min skolavslutning var, och den var för prick en månad sedan!
Men nu ska jag tyvärr avsluta detta inlägget!
Och om ni tycker jag bloggar dåligt med uppdateringen osv, så är det för att jag bloggar lite mer på min msp blogg!
Men lämnar er inte här ensamma! Det kan jag minsann lova er :* 
 
Pussarna!
 
 

NEW IN ;D

Fick hem lite saker från när mamma & jag var på modehuset!
 
(den sista bilden hade jag bråttom på, så den blev failad :P)
 
Spetströja: Vero Moda
Kostar ; 100 kr (REA)
Skulle egentligen köpt en Justin Bieber tröja men mamma och jag gick in på Vero Moda först och då hittade jag denna underbara fina grejen :D
 
Nu ska mamma & jag göra rabarber paj :D :love:
 
Pussarna!
 
 

Kusinerna ♥

Ska till kusinerna nu 
Men bloggar mer när jag kommer hem! ( jag kan komma hem seeeent ♥ )
 
Såhär blek var jag innan vi åkte till Cypern :
(satt på flygplatsen)
 
NU :
 
SKYLDNAD? ;D
 
 

Fick inte med mig något hem idag

Nehe, fick inte med något hem idag!
Men jag hittade en ur läcker Justin Bieber tröja på H&M som kostade 129 :- 
Och en super fin klänning som Tilda även har ;* Den kostade 79,50 :- tror jag det var ;)
Och så hittade jag ett super fint bas plagg som var ur läckert, på MQ
Och en urläcker ring från Gina Tricot, den måste jag bara köpa! 
Kan visa bilder ;
 
Justin Bieber tröjan (den fanns inte på hemsidan, så tog på ett ungefär) :
 
Fina Klänningen :
 
Den ser inte ut så, denna klänningen fanns inte heller på deras hemsida :( 
 
MQ 

Nähä, hittar den inte.
 
Ring från Gina tricot.
Alltså "omg", den fanns inte heller på deras hemsida. Men ska förmodligen köpa den, så jag visar er någon dag när jag fått den.
 
Pussarna!
 
 
 

CYPERN 2012

Bilder från Cypern 2012.
 
Ny badad xD
 
En lekplats ;D
 
Mums :D
 
 
Märks att jag har tråkigt -.o 
 
(Poolen fylldes på med "nytt" vatten)
 
Dålig bild kvalité.
 
 
SAKNAR CYPERN SÅ SJUKT MYCKET ;***
VILL VERKLIGEN ÅKA DIT IGEN, DEN DAGEN VI SKULLE ÅKA HEM OCH DAGEN INNAN VILLE JAG VERKLIGEN ÅKA HEM, MEN NU!! TA MIG DIT IGEEEEEEEEEEEEN!
 
 

Blev inget plocka jordgubbar ^^

Nejj, det blev inget plocka jordgubbar. 
Det började åska och spö regna när vi skulle åka D;
Men jaja, nu ska mamma, pappa & jag till modehuset och shoppa lite :D
 
Hihi, kul!
Ska försöka få med mig något hem,  kommer lägga upp det på bloggen såklart :)
 
Pussarna.
 
 
En bild från Underbara Cypern!
 
(sista kvällen!)

Jordgubbar ;D

Hejsan ;D
 
Just nu är jag med Tilda. Och vi ska med min familj åka och plocka jordgubbar! 
Men nu ska jag... ehh, vet inte.. Men iallafall bjuder på denna bilden ;D
 
Ser helt lustig ut ;D

Glad Chey!

Tack så jätte mycket!
Såg att det var 3 kommentarer som hade kommenterat. Och jag blir super glad, ni får gärna kommentera vad ni gjort om dagen, vad ni gjort under sommarlovet hitills, sen om ni har tävling på er blogg så får ni super gärna länka den i kommentaren så är jag möjligtvis alltid med!
 
Blir super glad! Idag var det tänkt att jag ska vara med Tilda...
Fast ja, nu ska jag nog dra. Juste, förlåt för att jag inte bloggade NÅGONTING igår. Men är så fast vid moviestarplanet. Men vill inte sluta blogga här. Om jag inte bloggar 1 inlägg på en dag så betyder det verkligen inte att jag ska sluta. Och jag blir super glad att ni hittat mig på bloggriket!
 
Tack så jätte mycket som sagt! :D
 
Pussarna!
 
 
Ser ni vad rolig denna är? Hittade den på bloggriket, dom säljer även grejer där tror jag?
Aja, kan kanske leta upp priset på den sen om ni skulle vilja ha den.
 

Väntar...

Kommer vänta tills jag får 10 + läsare så jag kan starta tävling. "Dagens Tävling". 
Men det avgör ni, statisken som avgör ;( ^^
Lovely!
 
 








Känner mig glad

Hur bäst har man det inte idag? ;D
 
Pussar.

Välkommen till Julia's nya fräscha blogg!

VÄLKOMMEN!
 
Jag kommer blogga vanligt vis upp till 6-8 inlägg om dagen!
Bara när jag har tid. Men iallafall 1 inlägg slängs upp på bloggen per dag. Eller två.
 
 
Skriver om allt jag gjort innan.
 
Kommer in lite nya kategorier någon gång ibland!
Men nu har vi börjat om igen, och hoppas på över 40 + läsare! :D
Hoppas hoppas hoppas!
 
PUSS OCH KRAM!
(måste på toa) ^^
 
Ful och suddig bild jag vet ... ;( <3
 
 

TESTINLÄGG...

:) ;) :D

Taack!

Börjat på bloggriket nu.
Och det är helt underbart c; 
Jag har fått 3 kommentarer på denna dagen! ^^
LOVELY! Håller på med en ny design just nu. Så snart händer det nya grejer här ;D
 
Pussokram!
 
 
 

Ska börja satsa mer på denna bloggen nu!

Ska fixa design nu, och börja blogga :D

Tack så sjukt mycket!

Älskar er!
 
Igår fick jag 10 läsare och idag 7 st. Fick tydligen lite läsare eftersom jag vann Fanny's (sskyttefanny.blogg.se) blogg på danges blogg. Hon har upp till 100 st om dagen eller ja runt 100 st. 
Men iallafall, idag har vi varit vid samma pool/strand. När jag skriver pool/strand menar jag att vi ligger bland både och. Vi ligger mittimellan!
Men idag var det så grymt stora vågor så vi badade inte havet idag ^^ FAST POOLEN ÄR BÄST :D
Har massvis med bilder jag tagit idag, men alltså jag laddar upp alla bilder när jag kommer hem...
Skypar med Tilda just nu (; ^^
Alltså har jag det grymt :D
Familjen sitter ute och spelar Yatzy och jag sitter och bloggar ^^ Hahajagärbäst.
Men ja nu bjuder jag på en bild, bye lovers ♥
 
Bjuder på en bild från förra året på Kos som jag ser hemsk ut på ;p
Men jag bjuder som sagt!

LOVE YOU!

Älskar er mest av allt! Ni betyder verkligen allt för mig! 
 
LOVELY! <3
 
 
ÄLSKAR ER SUPER MYCKET! 

Sitter ute på balkongen!

Hejsan! Sitter just nu ute på balkongen och ska sätta på lite glad musik! Idag var vi vid stranden/poolen och badade och solade ( vilket man förstår ). Men nu ska vi sitta och fika på balkongen och äta en macka (; Love you!

Beach!

Nu drar vi till stranden. Hur är det med er idag? Jag mår super! Men jag ville bara uppdatera lite! Skriver mer ikväll! Puss!

RSS 2.0